Lessen

Padellessen

Goed nieuws! Dutch Padel School is nu officieel de partner voor het verzorgen van lessen, clinics en evenementen bij Sunset Padel!

Wij, Bryan Ubink en Laurens van Bemmelen zijn de oprichters van Dutch Padel School.

Bryan is al een aantal jaar actief in de padelwereld met het merk Dutch Padel, daarnaast is hij veel op de baan te vinden om zelf te spelen maar ook anderen enthousiast te maken door lessen, clinics en events te verzorgen.
Na de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heeft Laurens de A-licentie tennis en padelopleiding afgerond en is hij gaan lesgeven op meerdere verenigingen in regio Leiden.
Wat ons beiden zo aantrekt in padel is de dynamiek en toegankelijkheid voor een breed publiek en alle leeftijden. Het spel is vlot te leren en we zien snel resultaat bij onze spelers en dat is geweldig om telkens weer te ervaren.
Lessen tot april 2024:
Tot april bieden wij flexlessen aan, deze worden gegeven door Paula Anthonijsz. Flexlessen kunnen in overleg worden gepland op maandag van 15:00 uur tot 22:00 uur en op woensdag van 15:00 uur tot 22:00. Je kunt je aanmelden voor een privé les, een duo-les of een groepsles met een eigen groepje door te mailen naar bryan@dutchpadelschool.nl.
Voor de lessen vanaf april geven we jullie volgende week een update, hopelijk tot snel bij Sunset Padel!