KWF actie

"EEN WERELD AAN IDEEEN, ZIJN HOOFD VOL PLANNEN"

Eric Sarelse 10-04-1961 | 06-06-2022

Iedereen die de kans heeft gehad om Eric te leren kennen, kan zich hem alleen met een glimlach herinneren. Eric was een charismatische man, met een groot verlangen om te leven, liefdevol naar anderen toe, aandachtig voor dierbaren, vriend, vader en een heel lieve echtgenoot.

Een persoon die wist hoe hij moest luisteren en die graag momenten deelde.

Een man die ook zijn hele leven heeft gewijd aan zijn grote passie: hardlopen.

Een man die de pech had ziek te worden, zoals zovelen van ons, aan kanker.

Zijn kracht was om met de grootst mogelijke positiviteit plannen voor de toekomst voort te zetten. Onderzoek is fundamenteel omdat Eric dankzij nieuwe experimenten de kans kreeg om wat langer te leven. Eric stelde nooit de vraag: waarom ik? Integendeel… hij dacht waarom niet ik?

Met grote trots en vreugde werd het Sunset Padel project geboren in samenwerking met Thijs Bezemer. Een ontmoetingsplaats, in combinatie met sport, om te delen met vrienden, collega’s en gezinnen. 

Een speciale herinnering aan Eric. Zijn grootste wens was, dat hij en wij anderen kunnen helpen. Daarom is ook deze pagina en deze actie ontstaan. Het is van groot belang dat de onderzoeken en experimenten naar deze ziekte door kunnen gaan. Wij hopen dat jullie een donatie willen doen aan onze actie voor het KWF, zodat er in de toekomst nog velen anderen geholpen kunnen worden.

Een grote dank aan iedereen die deel wil nemen aan de ‘Race van het leven’!

Silvia Bonitti Sarelse