Padelfans, Sunset Padel opent dit voorjaar haar banen!

PADELFANS OPGELET! 💥 Na vandaag kunnen we er niet meer omheen. We hebben het een tijdje stil gehouden maar wij zijn heel druk bezig met padelbanen. Het AD publiceerde vandaag dit bericht en wij vertellen je er graag nog meer over.

Padel, één van de meest populaire sporten van dit moment. Zodra je er kennis mee maakt ben je letterlijk niet meer van de baan af te slaan, zo verslavend is het. Dit ondervonden Thijs en Joyce Bezemer, toen zij afgelopen zomer voor het eerst de baan opstapte in Spanje en van het één kwam het ander.

Padelen in Alphen aan den Rijn

“Als je bekijkt hoe populair deze sport is, is het zonde dat er maar één padelbaan is in Alphen aan den Rijn. Ondernemer Eric Sarelse en zijn vrouw Bonny dachten hier ook zo over en namen contact met ons op, of wij er geen oren naar hadden om samen padelbanen te starten.”, vertelt Thijs Bezemer. “Eric ontwikkeld met zijn bedrijf Super Sub vloeren voor sportcomplexen, waaronder padelbanen. Wij hadden het nog nooit gespeeld maar na dit gesprek vertrokken wij naar Spanje, waar de sport mega populair is. Wij begrepen wel waarom, wij zijn ook verslaafd geraakt. Wij willen alle Alphenaren en iedereen in de buurt, net zo enthousiast maken als wij zelf zijn. Het balletje begon te rollen en de plannen voor Sunset Padel ontstonden”

 “We zijn gaan zoeken naar geschikte locaties, waar er mogelijkheden zijn voor groei en wat ook goed toegankelijk is voor de sporters. We kwamen uit bij Tempo, waar ook de velden voor de beachvolleybal liggen.”, legt Eric uit.  “Hier is ruimte voor zeker drie banen en in de toekomst misschien nog meer.” De samenwerking met Tempo en de beachvolleybal is inmiddels rond.

Samenwerkingen

Het clubhuis van Tempo is vorig jaar grondig verbouwd. Dit clubhuis heeft een multifunctioneel doel en dat is voor deze samenwerking ideaal. De voorzitter van Tempo schreef er in december een mooi stukje over op de site van Tempo. “Wij, als initiatiefnemers, kunnen alleen maar hopen op zo’n reactie van de partijen waar je mee wilt samenwerking. We willen Albert Jan dan ook ontzettend bedanken, dat de visie van Tempo en Sunset Padel zo goed met elkaar op één lijn zijn komen te liggen. De beachvolleybal is ook enthousiast en we hebben de handen ineen geslagen om te kijken of we samen mooie ideeën kunnen bedenken en hoe we de velden het best kunnen indelen.”, spreken Eric en Joyce vol lof uit.

Ook de gemeente reageerde meteen enthousiast. “We willen niet alleen een sportaccommodatie bieden. Wij zien echt een maatschappelijk belang in Sunset Padel. Verschillende organisaties, zoals Alphen Vitaal en de scholen, lieten al weten het een goed idee te vinden. Scholieren kunnen hier bijvoorbeeld tijdens hun gymlessen padelen en organisaties kunnen voor hun personeel of leden banen huren. Het is goed voor je gezondheid maar de sfeer die er heerst is misschien nog wel belangrijker.”, aldus Joyce Bezemer.

Opening

Sunset Padel opent hopelijk 1 april haar banen. Het complex bestaat uit drie banen waar vier spelers op kunnen padelen. En uiteraard, zoals de naam al doet vermoeden, met een Sunset sfeertje!

Wil jij nu graag op de hoogte blijven? Volg Sunset Padel dan op Instagram en houd sunsetpadel.nl in de gaten. Reserveren van de banen kan straks via de app Playtomic.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *